Rutes d’interès

L’Hotel Augusta i el seu entorn més proper ens permeten gaudir de rutes per tots els gustos i sentits, a peu o en bicicleta i durant totes les estacions de l’any.

Senders per muntanya o arran de mar, a les platges del Maresme o a les serres vallesanes; passejades modernistes a municipis com Granollers, Cardedeu, La Garriga i l’Ametlla; o visites enoturístiques per les vinyes de la DO Alella. En definitiva, natura, cultura i gastronomia ben a prop.

Barcelona

A peu, amb bicicleta, en cotxe… Són molts els itineraris que et permeten descobrir els indrets més màgics de les comarques de Barcelona! Amb tracks, descripcions i una selecció de llocs d’interès, tu només preocupa’t de portar la càmera.

Montserrat

L’excursionisme té una llarga tradició a Montserrat i ha estat, des de sempre, una manera molt particular de descobrir la muntanya de Montserrat. Aquestes són les rutes a peu que transcorren pel Parc Natural de la Muntanya de Montserrat.

Granollers

Visitar Granollers significa perdre’s pels seus racons i descobrir la seva història. Et proposem els següents itineraris que pots fer per lliure i a peu per la ciutat. A més, tens la possibilitat de fer aquestes rutes en una visita privada o en visites guiades per a grups.

El Montseny

Rutes circulars

Sis itineraris, amb diferents graus de dificultat, per conèixer el Montseny a fons i no perdre’s cap detall.

Vilanova del Vallès

La Ruta de l’Aigua (Pla de Palou)

Vilanova del Vallès

Itineraris de Natura Local dins el terme de Vilanova del Vallès.